Koronavirus desinfiointi

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Desinfioinnilla voidaan hillitä Koronaviruksen leviämistä

Pandemiaksi laajentuneen koronaviruksen leviämismekanismeista ja vaikutuksista ei ole tarkkaa tietoa.

Tutkimusten mukaan virus voi kuitenkin säilyä pinnoilla myös pidemmän ajan. Virus leviää kosketuksen lisäksi myös sisäilman ja pintojen välityksellä.

Koronaviruksen leviämistä voidaan ehkäistä desinfioimalla. Kaikkien julkisten tilojen- ja kulkuvälineiden sekä asuntojen pinnat voidaan desinfioida mekaanisesti desinfiointiaineella tai kuivasavu menetelmän avulla.

Meiltä on saatavissa kaikki nämä desinfiointipalvelut.

Tämän ajankohtaisen virusepidemian leviämisen hillitsemisen lisäksi RKM Group tarjoaa kiinteistöjen tutkimus- ja korjaustöiden asiantuntemuksen käyttöönne. Laaja-alainen kokemus vesivahingoista ja sisäilmaongelmista tulee hyödyksi vahinkoja kartoittaessa.

Kuntotutkimusten ja vahinkosaneerauksen asiantuntijamme tuntevat tehokkaimmat tavat selvittää mahdollisten vaurioiden laajuus. Kun vauriot on kartoitettu kattavasti ja huolellisesti, niiden korjausta edellyttävät toimenpiteetkin voidaan määritellä mahdollisimman tarkasti.

palsta-1

KYSY LISÄÄ

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Kaikkien julkisten tilojen- ja kulkuvälineiden sekä asuntojen pinnat voidaan desinfioida mekaanisesti desinfiointiaineella tai kuivasavu menetelmän avulla. Ota yhteyttä

Pirkanmaa, Häme, Satakunta
 050 403 6432
Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Päijät-Häme
 050 366 5215
Kaakkois-Suomi
 040 456 0216
Keski-Suomi
 0400 155 166