Löydä paikkasi kiinteistöjen asiantuntijoiden keskuudesta

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

RKM Groupin

laajan toiminnan ja osaamisen ylläpitämisen nimissä etsimme jatkuvasti kiinteistöalan ammattilaisia palvelukseemme. Ilmoitamme tällä sivulla tarkemmin avoimista työpaikoistamme, mutta mikäli mielessäsi on muu rooli organisaatiossamme, voit jättää meille avoimen hakemuksen.
Lähetä avoin hakemus ja cv osoitteeseen: asiakaspalvelu@rkmgroup.fi

palsta-1

Avoimet työpaikat


Haemme kehittämishaluista työnjohtajaa Espooseen

Julkaistu: 29.4.2020

Työn kuvaus

Haemme kehittämishaluista työnjohtajaa Espooseen

Etsitkö monipuolista työtä, jossa pääset hyödyntämään rakennusalan osaamistasi, organisointikykyjäsi sekä hyviä vuorovaikutustaitojasi? Jos etsit, niin tässä voi olla sinun tilaisuutesi.

Työnjohtajana tehtävänäsi on huolehtia siitä, että omat työntekijät ja alihankkijat onnistuvat työssään parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakas on tyytyväinen. Vaalit projektien onnistumista alun esilaskennasta laskutukseen saakka. Työkohteet vaihtelevat pienistä huoneistojen kylpyhuone- ja keittiökorjauksista isoihin yritysten ja julkisten tilojen korjausprojekteihin.

Työnjohtajan roolissa tarvitaan paineensietokykyä ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Sen vuoksi toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta esimiestyöstä sekä noin viisi vuotta aiempaa kokemusta vahinko- ja korjausrakentamisen tehtävistä. Rakennusinsinöörin tai -mestarin pätevyys katsotaan eduksesi.

Tavoitteenamme on kasvattaa toimintaamme pääkaupunkiseudulla, joten pääset mukaan kehittämis- ja uudistamistyöhön. Jos et kaihda haasteita, vaan haluat saada myönteistä muutosta aikaiseksi, ole hyvä ja kerro meille itsestäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vahinko- ja rakennusalan ammattilaisten keskuudessa perhemäisessä yrityksessä. Ympärilläsi tulee olemaan mukavat työkaverit ja sinut perehdytetään tehtävääsi, jotta voit onnistua työssäsi alusta saakka mahdollisimman hyvin.

Jos tehtävä kiinnostaa, laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa tai jätä pelkät yhteystietosi osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi viimeistään 31.5.2020. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, ole yhteydessä Riikka Wirpiin ma-to klo 8-16, p. 0415466587.

Haemme tiimiimme useita timpureita

Julkaistu: 20.5.2020

Työn kuvaus

Palkkaamme tiimiimme useita timpureita

Kiinnostaako sinua työ, jossa voit tehdä itsenäisesti töitä monipuolisissa kohteissa? Entä kiinnostaako sinua ala, jota ei suhdannevaihtelut tai pandemiatkaan hevillä hetkauta? Entä haluaisitko työllistyä kaverin kanssa samaan firmaan? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, tässä on sinun mahdollisuutesi!

RKM Group kasvattaa joukkuettaan Uudellamaalla ja tarjoamme nyt useille osaaville ja asiallisille timpureille töitä. RKM Groupin timpurina työsi sisältää vahinko- ja korjaussaneerauksia, huoneistoremontteja sekä liiketilojen muutostöitä.

Tarvitset vain oman auton ja käsityökalut, niin voit kääriä hihat ja aloittaa työt!

Ammattiosaaminen on meille niin tärkeää, että valitsemme joukkoomme vain parhaat tekijät. Mutta ehkä se oletkin juuri sinä!

Olet meidän timpuri, jos pystyt yhtymään seuraaviin väittämiin:
– Olen monipuolinen osaaja ja pystyn tekemään saneeraustyöt itsenäisesti ja laadukkaasti alusta loppuun, purkuvaiheesta viimeiseen pintaan saakka.
– Minulla on yrittäjämäinen asenne sekä halua oppia ja kehittyä.
– Tulen hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa: Pystyn viestiä asiakkaan kanssa projektiin liittyvistä asioista ja saan hänet hyvälle tuulelle – tai ainakin lupaan olla lisäämättä kosteusvahingon kohdanneen asukkaan tuskaa.

Erotut vahvasti eduksesi, jos sinulla on kokemusta vahinkosaneerauskohteiden korjaustöistä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työhösi ja koulutamme tarpeen mukaan.

Ilmaise kiinnostuksesi soittamalla tai viestillä, niin katsotaan tuletko haastatteluun yksin vai timpurikavereidesi kanssa. Voit myös paljastaa meille pätevän kaverisi tai levittää sanaa uusia tuulia etsivälle.

Laita pian viestiä osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi, niin olet mukana valintaprosessissa! Voit myös soittaa rekryyn liittyen Riikka Wirpille ma-to p. 0415466587.

Haemme vahinkokartoittaja-olosuhdeasiantuntijaa Poriin

Julkaistu: 3.6.2020

Työn kuvaus

Haluatko tulla osaksi arvostettua ammattilaisten joukkuetta, jolla on taito ottaa kiinteistövahinkotilanteet haltuunsa? Entä nautitko itsenäisestä työstä, jossa pääset vaikuttamaan asioihin ja tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä?

Etsimme Porin kasvavaan tiimiimme vahinkokartoittaja-olosuhdeasiantuntijaa vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on toimia tutkijana ja olosuhdeasiantuntijana erilaisissa kiinteistöjen vesi- ja palovahingoissa sekä sisäilma-, haitta-aine ja kuntotutkimuksissa. Lisäksi toimit projektipäällikkönä ja korjaustyöprojektien valvojana.

Toivomme sinulta löytyvän takataskusta rakennusinsinöörin, -mestarin, tai muun vastaavan koulutuksen, jotta voimme uskoa tehtävän sinulle. Porin tiimissä sinulla on laaja tehtäväkenttä, joten aiemmasta kokemuksesta vahinkosaneerausalalta ja asiantuntijatehtävistä on paljon hyötyä. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä, sillä saat työhösi perehdytyksen ja kokeneiden asiantuntijoiden tuen.

Arvostamme korkeatasoista osaamista ja laadukasta asiakaspalvelua: Uskomme, että sovit tiimiimme, mikäli kykenet järjestelmälliseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, sekä pärjäät asiakkaiden kanssa. Ja asiakkaiden kanssahan pärjäät, kun sinulla on iloinen ja palvelualtis asenne, sekä kyky viestiä asioista selvästi ja riittävän usein. Mikäli osaat kieliä, se katsotaan eduksesi.

Tule osaksi iloista ja osaavaa tiimiämme ja hae paikkaa jo tänään! Laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Voit myös soittaa ma-pe Tommi Pirttimäki p. 0404551542 tai ma-to Riikka Wirpi, p. 0415466587.

Haemme vahinkokartoittajaa Espoon toimipisteelle

Julkaistu: 3.6.2020

Työn kuvaus

Haluatko tulla osaksi arvostettua ammattilaisten joukkuetta, jolla on taito ottaa kiinteistövahinkotilanteet haltuunsa? Entä nautitko itsenäisestä työstä, jossa pääset vaikuttamaan asioihin ja tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä?

Etsimme Espoon toimipisteeseen vahinkokartoittajaa vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on toimia tutkijana ja olosuhdeasiantuntijana erilaisissa kiinteistöjen vesi- ja palovahingoissa.

Toivomme sinulta löytyvän takataskusta rakennusinsinöörin, -mestarin, tai muun vastaavan koulutuksen, jotta voimme uskoa tehtävän sinulle. Hyödyt työssäsi paljon aiemmasta kokemuksesta vahinkosaneerausalalta ja asiantuntijatehtävistä. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä, sillä saat työhösi perehdytyksen ja kokeneiden asiantuntijoiden tuen.

Arvostamme korkeatasoista osaamista ja laadukasta asiakaspalvelua: Uskomme, että sovit tiimiimme, mikäli kykenet järjestelmälliseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, sekä pärjäät asiakkaiden kanssa. Ja asiakkaiden kanssahan pärjäät, kun sinulla on iloinen ja palvelualtis asenne, sekä kyky viestiä asioista selvästi ja riittävän usein. Mikäli osaat kieliä, se katsotaan eduksesi.

Tule osaksi iloista ja osaavaa tiimiämme ja hae paikkaa jo tänään! Pääset työskentelemään vasta uudistetuissa toimitiloissa kehä kolmosen varrella. Laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Voit myös soittaa ma-to Riikka Wirpi, p. 0415466587.