Kuntoarviot RKM Groupin asiantuntijoilta

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuntoarvion

avulla saadaan arvokasta tietoa. Kiinteistön nykykunto ei jää mysteeriksi, kun hyödynnät RKM Group Oy:n asiantuntijoiden vankkaa tietotaitoa kuntoarvioiden saralta. Luotettavat ammattilaisemme laativat sinulle tarkan kuntoarvion kohteesta kiinteistön iästä ja laajuudesta riippumatta.

Käytössämme on alan viimeisimmät menetelmät ja käytännöt, jotta laatimamme kuntoarviot olisivat mahdollisimman tarkkoja ja paikkansa pitäviä. Teemme kuntoarvioita käytännössä kohteeseen kuin kohteeseen, jonka jälkeen saat hyvän kokonaiskuvan kiinteistön tilasta ja mahdollisista korjaustarpeista ajankohtineen ja kustannuksineen.

Kysy lisää kuntoarvioista

Suoritamme kuntoarvioita asiakkaidemme tarpeiden mukaan sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin. Toisinaan uudenkin rakennuksen kunto on hyvä arvioida, sillä näin voidaan saada tietoa mahdollisista piilevistä ongelmista – kun ne ovat tiedossa, eivät rakennustekniset murheet pääse ainakaan eskaloitumaan. Jos haluat tietää lisää tekemistämme kuntoarvioista, ota yhteyttä ja tiedustele lisää!

Lomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
palsta-1