Työnjohtaja Espooseen

Vahinko- ja korjaussaneerausalan työnjohtajan tehtävä sopii sinulle, joka haluat pelata varman päälle: vahinkoja sattuu ja korjaustarpeita ilmaantuu suhdanteista riippumatta, joten tässä tehtävässä töitä riittää myös epävarmoina aikoina.

Työnjohtajana tehtävänäsi on huolehtia asiakasprojekteista kokonaisuudessaan alun esilaskennasta laskutukseen saakka. Työnjohtajana huolehdit myös, että omat työntekijät ja alihankkijat onnistuvat työssään parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakas on tyytyväinen. Työkohteet vaihtelevat pienistä huoneistojen kylpyhuone- ja keittiökorjauksista isoihin yritysten ja julkisten tilojen korjausprojekteihin.

Työnjohtajan roolissa tarvitaan hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Sen vuoksi toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta esimiestyöstä sekä noin viisi vuotta aiempaa kokemusta vahinko- ja korjausrakentamisen tehtävistä. Rakennusinsinöörin tai -mestarin pätevyys katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vahinko- ja rakennusalan ammattilaisten keskuudessa perhemäisessä yrityksessä. RKM Groupin toimintamalli on tukea ja pitää huolta työntekijöistään. Ympärilläsi tulee olemaan mukavat työkaverit ja sinut perehdytetään tehtävääsi, jotta voit onnistua työssäsi alusta saakka mahdollisimman hyvin.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Toimi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, ole yhteydessä Riikka Wirpiin ma-to klo 8-16, p. 0415466587.