Sisäilma-asiantuntija Pirkkalan toimipisteelle

Nautitko siitä, että pääset selvittämään ja ratkomaan sisäilmaan liittyviä ongelmia ja edistämään ihmisten asumisterveyttä? Entä haluatko päästä työskentelemään perhemäiseen ja iloiseen työpaikkaan, jossa saat työskennellä itsenäisesti, mutta tiimin tukemana? Meillä se on mahdollista.

Haemme Pirkkalan toimipisteelle sisäilma-asiantuntijaa. Monipuoliseen työnkuvaan sisältyy muun muassa sisäilmatutkimukset, kosteustekniset kuntotutkimukset, kosteusmittaukset, lämpökamerakuvaukset, vesivahinkojen kartoitukset sekä sisäilmaongelmiin liittyvät selvitykset ja konsultointi. Asiakkaitasi ovat taloyhtiöiden edustajat, yritykset, vakuutusyhtiöt ja julkisyhteisöt. Meillä on runsaasti tutkimuspuitesopimuksia kuntien, kaupunkien ja sairaanhoitopiirien kanssa. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa sekä RTA-sertifikaattia. Tässä työssä menestyäksesi toivomme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Saat työhösi perehdytyksen ja kollegojen tuen. 

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja rennon työympäristön, hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan. RKM Groupilla työskennellessäsi sinulla tulee olemaan ympärilläsi iso joukko rakentamisen asiantuntijoita.   

Hae heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Riikka Wirpi ma-to p. 0415466587.