Sisäilma-asiantuntija Pirkkalan toimipisteelle

Rakennusterveysasiantuntija, tule meille töihin!   

Haemme kiinteistöjen asiantuntijoiden ja rakentamisen ammattilaisten joukkoon sisäilma-asiantuntijaa Pirkkalan toimipisteelle. Työssäsi pääset edistämään ihmisten asumisterveyttä sisäilmahaasteisiin paneutuen. Tulet olemaan tärkeä osa pientä ja pippurista tutkimustiimiämme; tehtäväkenttäsi on laaja ja pääset mahdollisesti oppimaan uuttakin.   

Työn kuvaus: 

Sisäilma-asiantuntijan tehtävä on monipuolinen ja se on luonteeltaan itsenäistä asiantuntijatyötä. Työnkuvaasi kuuluu osaamisesi huomioiden sisäilmatutkimukset, kosteustekniset kuntotutkimukset, kosteusmittaukset, lämpökamerakuvaukset, vesivahinkojen kartoitukset sekä sisäilmaongelmiin liittyvät selvitykset ja konsultointityö. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöiden edustajat, yritykset, vakuutusyhtiöt ja julkisen sektorin yhteisöt. Meillä on tutkimuspuitesopimuksia monien kuntien, kaupunkien ja sairaanhoitopiirien kanssa.  

Odotamme sinulta: 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa sekä RTA-sertifikaattia. Tässä työssä menestyäksesi toivomme sinun olevan täsmällinen ja halukas hoitamaan projektit laadukkaasti alusta loppuun asti. Sisäilma-asiantuntijana tulet tekemään yhteistyötä myyntitiimimme kanssa. Katsomme eduksesi, mikäli sinua motivoi myynnilliset tavoitteet.  

Tarjoamme sinulle: 

RKM Groupilla on jo lähes 20 vuoden kokemus kiinteistöjen ja rakentamisen alalla ja se tunnetaan laadukkaana palvelun tuottajana. RKM Groupissa panostetaan työntekijöiden työviihtyvyyteen ja perhearvoista halutaan pitää kiinni toiminnan kasvaessakin. Olemme työpaikkana turvallinen ja vakavarainen myös taloudellisesti haastavampina aikoina, sillä aika tekee tehtävänsä kiinteistöissä suhdanteiden vaihteluista huolimatta.   

Sisäilma-asiantuntijana palkkasi tulee olemaan 3500€-4600€/kk osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen.
Tarjoamme sinulle lisäksi viihtyisän ja rennon työympäristön, sekä hyvät työsuhde-edut.
RKM Groupilla työskennellessäsi sinulla tulee olemaan ympärilläsi iso joukko rakentamisen asiantuntijoita. Saat työhösi perehdytyksen ja kollegojen tuen.

Näin haet: 

Hae tehtävään pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Valtteri Hartikainen p. 0505713666.