Vahinkokartoittaja Espoon toimipisteelle

Haluatko tulla osaksi arvostettua ammattilaisten joukkuetta, jolla on taito ottaa kiinteistövahinkotilanteet haltuunsa? Entä nautitko itsenäisestä työstä, jossa pääset vaikuttamaan asioihin ja tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä?

Etsimme Espoon toimipisteeseen vahinkokartoittajaa vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on toimia tutkijana ja olosuhdeasiantuntijana erilaisissa kiinteistöjen vesi- ja palovahingoissa.

Toivomme sinulta löytyvän takataskusta rakennusinsinöörin, -mestarin, tai muun vastaavan koulutuksen, jotta voimme uskoa tehtävän sinulle. Hyödyt työssäsi paljon aiemmasta kokemuksesta vahinkosaneerausalalta ja asiantuntijatehtävistä. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä, sillä saat työhösi perehdytyksen ja kokeneiden asiantuntijoiden tuen.

Arvostamme korkeatasoista osaamista ja laadukasta asiakaspalvelua: Uskomme, että sovit tiimiimme, mikäli kykenet järjestelmälliseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, sekä pärjäät asiakkaiden kanssa. Ja asiakkaiden kanssahan pärjäät, kun sinulla on iloinen ja palvelualtis asenne, sekä kyky viestiä asioista selvästi ja riittävän usein. Mikäli osaat kieliä, se katsotaan eduksesi.

Tule osaksi iloista ja osaavaa tiimiämme ja hae paikkaa jo tänään! Pääset työskentelemään vasta uudistetuissa toimitiloissa kehä kolmosen varrella. Laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Voit myös soittaa rekrytointiin liittyen ma-to Riikka Wirpille p. 0415466587.