Vahinkokartoittaja Espoon toimipisteelle

Haemme kiinteistöjen asiantuntijoiden ja rakentamisen ammattilaisten joukkoon vahinkokartoittajaa Espoon toimipisteelle. Työssäsi pääset edistämään ihmisten asumisterveyttä. Tulet olemaan tärkeä osa tehokasta ja ammattitaitoista tutkimustiimiämme. 

Työn kuvaus: 

Vahinkokartoittajan työ sopii sinulle, joka pidät ongelmanratkaisusta sekä vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä. Työpäiviisi kuuluu raportointikeikkojen tekeminen, vahinkoraporttien kirjoittaminen ja omien töiden laskuttaminen. 

Työsi on luonteeltaan itsenäistä asiantuntijatyötä, joka sisältää myös myynnillisen ulottuvuuden –  varmistat jatkotyöt timpurikollegoillesi laadukkaalla kartoitusraportilla ja asiallisesti hoidetulla asiakaspalvelulla. Tässä työssä voit itse vaikuttaa ansioihisi: palkitsemme sinut bonuksilla, kun saat raportin tehtyä vasteajan puitteissa.  

Tyypilliset kartoituskohteet ovat pienimuotoisia vesi- tai palovahinkokohteita. Kartoituksia tehdään noin kolme kappaletta työpäivän aikana.  

Odotamme sinulta: 

Erotut eduksesi mikäli sinulla on rakennusmestarin pätevyys ja käytännön kokemusta rakennusalalta. Aktiivinen työote ja myönteinen asenne kuitenkin ratkaisevat valinnassa. Suhtaudumme avoimin mielin myös sinuun, joka olet nähnyt rakentamista jo riittävästi ja haluat siirtyä tutkimustyöhön. Annamme työhösi kattavan perehdytyksen.  

Toivomme sinulla olevan hyvä suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, sekä kykyä täsmälliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn.  

Tarjoamme sinulle: 

Etsimme pitkäaikaista tekijää vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työnantajana olemme vakavarainen ja turvallinen – töitä riittää, sillä vahinkoja sattuu suhdanteista riippumatta. Meillä on jo lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta.  

Pääset työskentelemään vasta uudistetuissa toimitiloissa kehä kolmosen varrella. Tarjoamme sinulle tuotantoauton käyttöösi, kilpailukykyisen palkan, laajennetut työterveyspalvelut ja muut työsuhde-edut. RKM Groupissa panostetaan työntekijöiden työviihtyvyyteen ja perhearvoista halutaan pitää kiinni toiminnan kasvaessakin. 

Näin haet: 

Tule osaksi mukavaa ja osaavaa porukkaamme ja hae paikkaa jo tänään: täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Voit myös soittaa rekrytointiin liittyen ma-ke Riikka Wirpille p. 0415466587.