Kustannus- ja tarjouslaskija

Haemme RKM Groupin laskentatiimiiammattitaitoista kustannus- ja tarjouslaskijaa.   

Työn kuvaus  

Tehtävänäsi on laatia tarjouksia ja kustannusarvioita kiinteistöjen vesivahingoista, sisäilmaongelmien ratkaisemisesta sekä muista saneeraustöistä. Tärkeä osa työtä on vakuutusyhtiöille tehtävä kustannuslaskenta vahinkotöihin liittyen.  

Toimit työnjohdon tukena ja olet jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiin. Työhösi kuuluu kohdekäynnit ja katselmukset. Pääset myös kehittämään laskentatiimin toimintaa ja menetelmiä 

Voit työskennellä asuinpaikastasi riippuen EspoonKotkan tai Kouvolan toimipisteellä 

Odotamme sinulta: 

  • Rakennusmestarin tai insinöörin koulutus 
  • Vähintään viiden vuoden kokemus rakennusalalta esimerkiksi työnjohdon tehtävistä 
  • Hyvät tiimityötaidot sekä kyky laadukkaaseen asiakaspalveluun 
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • Ajokortti 

Katsomme eduksesi: 

  • Kokemus tarjouslaskennasta, kustannuslaskennasta ja vesivahinkojen sekä sisäilmakohteiden hoidosta 
  • MEPS, In4mo ICC, Tocoman tai muiden kustannuslaskelmaohjelmistojen käyttökokemus 

Tarjoamme sinulle: 

RKM Groupilla on jo lähes 20 vuoden kokemus kiinteistöjen ja rakentamisen alalla ja se tunnetaan laadukkaana palvelun tuottajana. Meille työntekijöiden työviihtyvyys on tärkeää ja perhearvoista halutaan pitää kiinni toiminnan kasvaessakin.  

Tarjoamme sinulle motivoivan ja monipuolisen työn hyvässä työyhteisössä, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan. RKM Groupilla työskennellessäsi sinulla tulee olemaan ympärilläsi iso joukko rakentamisen asiantuntijoita. Saat työhösi perehdytyksen ja kollegojen tuen.    

Näin haet: 
Hae tehtävään pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Valtteri Hartikainen p. 0505713666.