Projektityö RKM Groupin myyntisaamisprosessin kehittäjänä

Haemme ratkaisua myyntisaamisten hallintaan kasvavassa vahinkosaneeraamisen ja -kartoittamisen kentässä RKM Groupilla. Työ sopii erinomaisesti AMK:n tai yliopisto-opiskelijan (esim KTM, tuotantotalous tai vastaava) näyttötyöksi tai kesätyöprojektiksi.

Työn kuvaus 

Tehtävänäsi on laatia prosessi myyntisaamisten hallintaan. Tehtävä vaatii liiketoiminnan laajaa ymmärtämistä ja syventymistä koko prosessiin aina tuotannosta taloushallintoon ja kassanhallintaan saakka.

Raportoit projektissa talousjohtajalle. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä paitsi taloushallinnon, myös tuotannon ja aluejohtajien kanssa.

Voit työskennellä asuinpaikastasi riippuen Espoon, Kotkan tai Pirkkalan toimipisteellä.

Odotamme sinulta:

  • Projektia tukeva koulutus (esim Tradenomi, KTM tai vastaava)
  • Ymmärrystä rakennusliiketoiminnasta
  • Hyvät tiimityötaidot
  • Projektinjohtamistaidot
  • Ajokortti

Katsomme eduksesi:

  • Kokemusta myyntisaamisprosessin luomisesta
  • Kokemusta vakuutusalasta
  • Kokemusta saneerausalasta

Tarjoamme sinulle:

RKM Groupilla on jo lähes 20 vuoden kokemus kiinteistöjen ja rakentamisen alalla ja se tunnetaan laadukkaana palvelun tuottajana. Meille työntekijöiden työviihtyvyys on tärkeää ja perhearvoista halutaan pitää kiinni toiminnan kasvaessakin.

Tarjoamme sinulle motivoivan ja monipuolisen työn hyvässä työyhteisössä. Pääset kasvamaan yhdessä alan rautaisten ammattilaisten kanssa. RKM Groupilla työskennellessäsi sinulla tulee olemaan ympärilläsi iso joukko rakentamisen asiantuntijoita. Saat työhösi perehdytyksen ja kollegojen tuen. Jos onnistut projektissasi hyvin, voi se poikia jatkotöitä RKM Groupin monipuolisesta tarjonnasta. Voit kasvaa esimerkiksi Business Controllerin tai vastaavan rooliin tulevaisuudessa.

Näin haet: 
Hae tehtävään pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Valtteri Hartikainen p. 0505713666.