Useita timpureita Espooseen

Kasvatamme joukkuettamme Uudellamaalla ja haemme nyt useita timpureita tiimiimme. Meillä voit työskennellä palkkasuhteessa tai oman toiminimen kautta. RKM Groupin timpurina työsi sisältää vahinko- ja korjaussaneerauksia, huoneistoremontteja sekä liiketilojen muutostöitä.

Tämän työn suola on vaihtelevuus ja itsenäisyys: kohteet ovat tyypillisesti pienehköjä, muutaman päivän kestäviä remontteja, joten pääset usein näkemään valmistuneen työmaan ja kätesi jäljen. Työ on aitoa asiakaspalvelutyötä – tehtäväsi on laittaa paikat kuntoon ja saada asiakas tyytyväiseksi. Asukas/asiakas on usein paikalla remontin aikana, ja tehtävänäsi on huolehtia siitä, että hänen asuinympäristönsä pysyy pölyttömänä ja turvallisena remontin aikana. Pidät asiakasta myös ajantasalla remontin edistymisestä. 

Työn itsenäisen luonteen vuoksi edellytämme, että pystyt tekemään työn suorittamiseen liittyviä päätöksiä ja sinulla on monipuoliset timpurin taidot. Lisäksi toivomme yrittäjämäistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarvitset työssäsi oman pakettiauton ja omat käsityökalut. Korvaamme luonnollisesti tästä aiheutuvat kulut. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vakaan työn, hyvät työsuhde-edut, ja kilpailukykyisen palkan. Ympärilläsi tulee olemaan mukavat työkaverit ja käytössäsi uudistetut toimitilat kehä kolmosen varrella. 

Kerro meille itsestäsi ja laita viestiä osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi. Voit myös soittaa Valtteri Hartikaiselle p. 0505713666.