Palvelut isännöitsijöille

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Isännöitsijä

on usein ensimmäisiä kontaktipisteitä, kun kiinteistössä on sattunut vahinko tai sellaista epäillään. Teemme tiivistä yhteistyötä useiden eri isännöintitoimistojen kanssa tarjotaksemme mahdollisimman sujuvaa ja kattavaa palvelua näissä tilanteissa.

palsta-1

Asiantuntijuutta kartoituksesta korjaustöihin

Mikäli kiinteistössä asukkaat tai käyttäjät oireilevat ilman selvää syytä, voi olla vaikeaa arvioida, mistä asian selvittäminen tulee aloittaa. Tarvekartoituksen kautta selvitämme, mitä tutkimuksia kiinteistössä tulee toteuttaa. Tätä kautta päästään kiinni mahdollisiin oireiden aiheuttajiin ja ongelmakohtiin.

Ongelmakohtien kartoituksen jälkeen pureudutaan tarkemmin siihen, kuinka ne voidaan korjata tehokkaimmin. Perusteellisten kartoitusten jälkeen tunnistettujen ongelmakohtien korjauksesta laaditaan suunnitelma kustannusarvioineen. Saatte tarkkaa tietoa siitä, mitä kiinteistössä tulee korjata ja millaisella budjetilla korjaustyöt voidaan toteuttaa.

Isännöitsijä – ota yhteyttä

RKM Group toteuttaa monipuolisia kiinteistöjen kuntokartoituksia ja -tutkimuksia. Näiden lisäksi kauttamme järjestyvät myös tarvittavat vahinko- ja erikoissaneerauspalvelut. Vahinkotilanteissa saatte siis kaiken tarvitsemanne avun yhdeltä ja samalta toimijalta. Palvelumallimme on teidän etunne, kun usean toimijan sijasta koko prosessi voidaan koordinoida yhdestä paikasta käsin.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin siitä, millaista palvelua tarvitset!