Vesivahingon kuivaus

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vesivahingon kuivaus

on suoritettava mahdollisimman nopeasti ja huolellisesti heti vesivahingon syntymisen jälkeen, jotta vältyttäisiin isommilta ongelmilta myöhemmin. Kun vesivahinkoa päästään kuivaamaan mahdollisuuksien mukaan jopa samana päivänä, lisävahinkoja ei välttämättä synny eikä esimerkiksi rakenteita jouduta mahdollisesti purkamaan tai uusimaan ollenkaan. Sen takia vesivahinkoon reagointi nopeasti säästääkin sekä aikaa että rahaa. Meiltä vesivahingon kuivaus tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti luotettavana prosessina.

Vesivahingon kuivaus alkaa kosteuskartoituksella

Ennen kuin vesivahinkoa päästään kuivaamaan, asiantuntijamme tekevät kohteessa kosteuskartoituksen ja selvittävät miten laajalti rakennuksen eri osat ovat kastuneet. Sen jälkeen tuomme paikan päälle kuivauslaitteet ja aloitamme käytännön kuivaustoimenpiteet.

Esimerkiksi rakennuskuivain on tässä yhteydessä varsin kätevä työkalu, joka puhaltaa lämmintä ilmaa kostuneisiin rakenteisiin samalla pienentäen kosteusmääriä sekä rakenteissa että ympäröivässä tilassa. Vesivahingon kuivauksen edetessä kosteusmääriä tarkkaillaan aktiivisesti, kunnes ne ovat riittävän kuivia eikä esim. homekasvuston riskiä ole enää olemassa.

Jos vesivahinko sattui, me autamme – ota oitis yhteyttä!

palsta-1