Olosuhdehallinta sekä laitevuokraus ja myynti asiantuntijapalveluiden tukena

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Olosuhdehallinta

Olosuhdehallinnalla luodaan työmaalle rakenteiden kuivumiselle tarvittavat olosuhteet. Rakennusaikainen lämmitys, koneellinen kuivaus ja riittävä ilmanvaihto mahdollistavat olosuhdehallinnan onnistumisen. Myös työmaan puhtaus ja logistiikka vaikuttavat onnistuneeseen lopputulokseen.
Olosuhdehallinnan toteutuminen työmaalla on yhteistyötä urakoitsijoiden kesken. Epätasaiset olosuhteet työmaalla, hankaloittavat työvaiheiden valmistumista ja turhat ovien ja ikkunoiden auki pitämiset lisääntyvät. Tämä hidastaa rakenteiden kuivumista ja lisää energian kulutusta. Työmaa-aikainen lämmittäminen on merkittävä kulu rakentamisessa. Rakenteiden kuivuminen on oleellinen tahdistava tekijä työmaalla.

Työmaan olosuhteita pystytään seuraamaan kattavasti RKM Remote Monitoring- seurantajärjestelmän avulla. Seurannan avulla työmaan olosuhteet optimoidaan tarvittavalla kalustolla. Tarkalla seurannalla työmaa säästää kustannuksia ja rakentamisen energiatehokkuus nousee. P1- luokan rakentamisessa olosuhdeseurannalla pystytään valvomaan tilojen välisiä paine-ero suhteita.
Työmaalla mahdollisesti tapahtuvat vesivahingot tai lämmityksien pysähtyminen pystytään havaitsemaan nopeasti olosuhdeseurantaan asennettavien hälytyksien avulla.
Kauttamme saatte työmaalle tarvittavat laadunvarmistusmittaukset, koneelliseen kuivaukseen ja tuuletukseen tarvittavan kaluston sekä suunnittelun. Mittaukset suorittaa koulutettu henkilöstö. Mittauksilla varmistutaan siitä, että rakennuksesta muodostuu terveellinen ja turvallinen loppukäyttäjälle.
RKM Group Oy haluaa omalta osaltaan olla mukana luomassa rakennustyömaille energiatehokasta ja ympäristöystävällistä olosuhdehallintaa ja auttaa rakennusyhtiöitä pienentämään heidän hiilijalanjälkeään.

Palveluvalikoimaamme

täydentää laajan kalustomme vuokrausmahdollisuus. Etenkin kuivauskaluston käyttötarve on useimmiten niin tilapäistä, että omien laitteiden hankkiminen ei ole välttämättä taloudellisesti järkevää.


Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
palsta-1