Kiinteistöjen asiantuntemusta

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

RKM Groupin

asiantuntemuksen keskiössä on kiinteistöjen ongelmatilanteiden tutkimukset ja korjaustyöt, mutta osaamisemme ulottuu myös pidemmälle kiinteistöihin ja rakentamiseen. Arvioinnit ja konsultointi ovat osa jokaista työviikkoamme, mikä näkyy kokemuksen tuomana varmuutena.

palsta-1

Tarvekartoitus osoittaa tarkemmat tutkimustarpeet

Kun kiinteistössä ilmenee ongelmia tai asukas oireilee, voi olla vaikea tietää, mistä asian tutkiminen kannattaa aloittaa. Tarvekartoituksen avulla selvitetään, mitä tutkimuksia kiinteistössä tai huoneistossa tulisi tehdä, jotta piilevät ongelmat saadaan kiinni. Tarvekartoitus sopii ongelmatilanteiden lisäksi myös kiinteistön myynnin yhteyteen, koska sen avulla voidaan selvittää, onko lisätutkimuksille tarvetta ollenkaan. Kartoituksen perusteella laadittavaan raporttiin eritellään suositeltavat jatkotoimenpiteet ja lisätutkimustarpeet tapauskohtaisesti.

Huoneistojen tekniset tarkastukset

Toteutamme kiinteistöjen huoneistoihin räätälöityjä tarkastuksia asukkaan ilmoittamien ongelmien perusteella. Asiantuntijamme suorittaman tarkastuksen perusteella selvitetään erillisen tarkastuslistan mukaisesti ongelmien ja niiden syiden selvittämiseksi. Asukkaan haastattelun, tarvittavien mittausten ja teknisen tarkastuksen perusteella laaditaan raportti, jonka perusteella suosittelemme jatkotoimenpiteitä. Nämä voivat olla esimerkiksi lisämittauksia, siivouksia, huoneiston käyttösuosituksia tai korjaustoimenpiteitä.

Kiinteistöjen vahingonhoito- ja korvauspalvelut

Toimimme yhteistyökumppanina vakuutusyhtiöille myös kiinteistövahinkojen hoitoon ja korvauksiin liittyvissä asioissa.

Rakennuttaminen, projektijohto ja valvonta

Korjausrakentamisen ja tutkimusten lisäksi tarjoamme myös asiantuntevat palvelut rakennuttamisen, projektinjohdon sekä valvonnan saralla pieniin ja keskisuuriin rakennushankkeisiin. Ulkoistamalla rakennushankkeen projektinjohdon voidaan vapauttaa omia resursseja muihin olennaisiin tehtäviin, kun taas ulkopuolinen valvoja seuraa puolueettomasti rakennusvaiheiden toteutumista laatuvaatimusten ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Konsultointipalvelumme on saatavilla rakennushankkeiden eri vaiheissa, jopa aikatauluista, budjeteista ja suunnittelijoiden kilpailuttamisesta aina rakennuksen käyttöönottoon asti.

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.