Vastuumme

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

RKM Group Oy on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan kaikkia voimassa olevia lakeja ja asetuksia, sekä alaan kohdistuvia määräyksiä ja yleisesti alaan kohdistuvia hyviä tapoja ja eettisiä periaatteita. RKM Groupin asiakaskuntaan kuuluu suuria vakuutusyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja, sekä julkishallinnollisia organisaatioita. Jo nämä asiakkuudet asettavat RKM:lle suuret vastuullisuusstandardit, jotka ovatkin määrittäneet yrityksen toimintaa koko sen olemassaolon ajan.

palsta-1

Ympäristö (E)

RKM Groupin yksi arvoista on ”Ympäristöä kunnioittava.” Vaalimme ympäristöämme: käytämme ympäristöystävällisiä tuotteita ja kierrätämme työmaajätteet. Kaikki työautomme ovat vähäpäästöisiä ja laitteistomme energiatehokasta. RKM Groupin liikevaihdosta valtaosa on asiantuntija- ja rakennustyötä, siis palvelumyyntiä, joten tuotannolliset päästömme ovat hyvin pieniä. RKM Groupilla ei ole tuotantolaitoksia tai tehtaita. Olosuhdehallinnassa ja kuivauksen seurannassa hyödynnämme etäluettavia laitteita, jotta tarpeetonta ajelua kohteiden välillä voidaan välttää. Muutenkin pyrimme huomioimaan toimintamme suunnittelussa sen, että mahdollisimman ison osan työstä pystyisi tekemään samalla käynnillä. Tämä on paitsi energiatehokasta, myös kustannustehokasta asiakkaan lompakon hoitamista.

Sosiaaliset suhteet (S) 

Toinen RKM Groupin arvoista on ”Perhemäinen ja iloinen työpaikka osaajille.” Olemme perheyhtiö ja ylpeitä siitä! Meillä jokainen työntekijä on perheenjäsen. Työsuhteet meillä on pitkiä, vaihtuvuus pientä, sairauspoissaolot vähäisiä ja työntekijät suosittelevat meitä työnantajana. Meidän eNPS on todella korkea, 63! Seuraamme henkilöstön tyytyväisyyttä vuosittaisella, puolueettoman tahon toteuttamalla henkilöstötutkimuksella. Sitoudumme työntekijöihimme pitkällä aikajänteellä ja on mahtava nähdä, kun he työnsä ohessa suorittavat opintoja, tai etenevät meidän urapolkuamme eteenpäin! Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja suhtaudumme talon ulkopuolisiin koulutuksiin todella kannustavasti. Meidän alallamme erilaisilla sertifikaateilla ja pätevyyksillä on suuri merkitys, siksi haluamme kannustaa työntekijöitämme kouluttautumaan ja kehittymään entisestään. Kannustamme työntekijöitämme liikkumaan ja pitämään itsestään huolta kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun muodossa. Lisäksi työntekijöidemme käytössä on lomamökki Rukan harrastusten ja hienojen palveluiden äärellä. Teemme paljon hyväntekeväisyyttä, kohteemme vaihtuvat vuosittain. Tähän saakka olemme tukeneet mm. nuorten urheiluseuroja, Kummit ry:n toimintaa, sekä osallistuneet eturauhassyöpätutkimusta rahoittavaan toimintaan. Haluamme kantaa yhteiskunnallisen vastuumme.

Hallinto (G) 

Kolmas arvomme on ”Vastuullinen kumppani.” Meille paitsi laatu, myös toiminnan vastuullisuus on keskiössä. Kuten aiemmin mainitsimme, RKM Group on sitoutunut noudattamaan kaikkia niitä lakeja ja asetuksia, joita toimialamme ja toimintapaikkamme meiltä edellyttävät. Johtuen puitesopimuksistamme, joihin kuuluu mm. suuria suomalaisia vakuutusyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja ja julkishallinnon järjestöjä, toimintaamme seuraa läheltä mm. Finanssivalvonta, Valvira ja AVI. Meillä on Bisnoden AAA -rating, joka on korkein luottoluokitus, jonka yritys voi Suomessa saada. Lisäksi olemme Vastuu Groupin rekisteröitynyt Luotettava kumppani.

Haluamme toimia vastuullisesti myös kumppaniemme valinnassa. Kun valitsemme itsellemme kumppania, noudatamme tilaajavastuulain vaatimuksia ja tarkennuksia. Käytämme kumppaniemme monitorointiin Vastuu Groupin järjestelmää. Haluamme näin edesauttaa harmaan talouden kitkemistä Suomessa. Kaikki keskeiset palvelukumppanimme ja tavarantoimittajamme ovat Suomessa toimivia laillisia tahoja, joilta edellytämme sitä samaa korkeiden eettisten periaatteiden mukaan toimimista, johon itse kaikessa tekemisessämme pyrimme.

Hallitustyöskentelyssä ja johtoryhmätoiminnassa olemme sitoutuneet korkeisiin eettisiin periaatteisiin. Kaiken toimintamme keskiössä on vastuullisuus ja luotettavuus. Se on olemassaolomme ehto. Sen ansaitsevat asiakkaamme ja henkilöstömme.