Kuntotutkimukset puolueettomasti kiinteistölle ja talotekniikalle

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuntotutkimus

olisi aina syytä hankkia luotettavalta alan asiantuntijalta. Meidän kauttamme saattekin vaivatta kaikki tarvitsemanne kiinteistöjen ja talotekniikan kuntoon ja käyttöön liittyvät kuntotutkimukset. Kokemus monien erilaisten tutkimusten toteutuksesta on asiakkaidemme hyödynnettävissä aina, kun tarvitaan puolueettoman asiantuntijan näkemystä ja luotettavaa kuntotutkimusta kiinteistön nykytilasta. Siksi kuntotutkimus kannattaakin hankkia luotettavalta ja asiantuntevalta taholta.

palsta-1

Huolelliset kiinteistön kuntotutkimukset varmistavat tilojen käyttöturvallisuuden

Kattavat kiinteistön kuntotutkimukset ja -kartoitukset voivat käsitellä kiinteistöä kokonaisuudessaan, jolloin tarkoituksena on laatia pitkän tähtäimen suunnitelma kiinteistön korjausvelan määrän selvittämiseksi. Teemme kuitenkin kuntotutkimuksia myös tarkemmin rajatuissa kokonaisuuksissa, kuten:

Ympäristöriskikartoitukset (EDD1 ja EDD2)
Julkisivu- ja parveketutkimukset
Lämpökuvaus
Merkkiainekokeet
Putkistojen kuntotutkimus
Tekniset tarkastukset yksittäisiin huoneistoihin
Energiatodistus
Energiakatselmus
Kokonaisvaltaiset kiinteistön ja taloteknisten laitteiden kuntoarviot

Kiinteistön kuntotutkimuksia on hyvä teettää säännöllisesti

Vaikka useimmiten erilaisten kiinteistön kuntoa koskevat selvitykset lähtevät liikkeelle ongelman havaitsemisesta tai esimerkiksi asukkaiden oireilusta, myös ongelmattoman kiinteistön kohdalla kuntotutkimusten teettäminen on kannattavaa. Mahdolliset piilevät ongelmat voidaan saada kiinni ja vaikka näin ei kävisikään, saadaan edes varmuus kiinteistön hyvästä kunnosta. Erikoisosaamisemme sisäilmaongelmien parissa antaa meille erinomaiset eväät tarjota asiakkaillemme tarkkaa ja kattavaa palvelua, jossa epätavallisetkin muuttujat osataan ottaa huomioon.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kuntotutkimuksistamme, tai kerro tarkemmin, millaista apua tai asiantuntijuutta kiinteistönne parissa kaipaatte!

Lomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.