Urasivu

Tule osaksi RKM:n timanttista porukkaa.

Olisimmeko sinun tuleva työnantajasi?

RKM Group on vuodesta 2004 toiminut perheyhtiö, joka kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Olemme kiinteistövahinkojen ammattilainen sekä olosuhdehallinnan asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet alalla lähes 20 vuoden ajan ja meidät tunnetaan laadukkaana palvelun tuottajana.

Me panostamme työntekijöiden työviihtyvyyteen ja pidämme tärkeistä arvoistamme kiinni myös toiminnan kasvaessa. Katso videolta, mitä osaajamme kertovat RKM:stä työnantajana ja millainen työyhteisö RKM Group on.

Monipuolisia työtehtäviä nälkäisille osaajille

RKM Groupin kasvaessa uusia osaajia tarvitaan jatkuvasti lisää. Voit olla joko kokenut vahinkosaneeraaja, -kartoittaja tai vahinkosaneerauksen tehtävistä kiinnostunut tuleva ammattilainen. Vahinkosaneeraus on monipuolista työtä, ja tärkein tavoitteemme on luoda terveitä ja turvallisia tiloja Suomeen. Etsimme joukkoomme alasta kiinnostuneita, kehittämishaluisia ja monipuolisesta työstä syttyviä osaajia.

Aluepäälliköt

Aluepäällikkö johtaa alueyksikköään niin myynnin, tuloksen kuin henkilöstönkin osalta. Työssään aluepäällikkö palvelee sekä olemassaolevaa asiakaskuntaa, että tekee aktiivisesti kasvua uusista asiakkuuksista. Aluepäällikkö toimii osana RKM:n ammattitaitoista liiketoiminnan johtoryhmää.

Vahinkokartoittajat

Vahinkokartoittajan työ on ongelmanratkaisua sekä vaihtelevaa ja liikkuvaa työtä. Työpäiviin kuuluu raportointikeikkojen tekeminen, vahinkoraporttien kirjoittaminen ja omien töiden laskuttaminen. Työ on luonteeltaan itsenäistä asiantuntijatyötä, joka sisältää myös myynnillisen ulottuvuuden - laadukkaasta kartoitusraportoinnista asiakaspalveluun ja laskutukseen asti. Vahinkoraportti on olennainen paitsi vakuutusyhtiön korvauspäätöksen, myös myöhempien työvaiheiden toteuttamisen osalta.

Rakenne- ja olosuhdeammattilaiset

Rakenne- ja olosuhdeammattilaiset palvelevat kasvavia asiakkuuksia kiinteistöjen huoltoon liittyvissä asioissa. Työ sisältää vahinko- ja korjaussaneerauksia, huoneistoremontteja sekä liiketilojen muutostöitä. Työ on itsenäistä, mutta töitä tehdään myös yhdessä.
Työssä pääsee ottamaan vastuuta ja tekemään itsenäisiä päätöksiä työyhteisön tuella.

Miksi valitsisit meidät?

Me huolehdimme omistamme

Kasvava porukkamme pitää aina yhtä ja työnteko saa meillä olla hauskaa. Olemme kunnianhimoinen sakki ammattilaisia ja suhtaudumme työhön sen vaatimalla intohimolla. Meillä pääset osaksi yhteisöä, jossa jokainen työntekijä on perheenjäsen. Vaikka työ on itsenäistä, on välillä töitä mukava tehdä myös yhdessä.

Meillä ihmiset ovat tutkitusti tyytyväisiä

Viimeisimmässä henkilöstötutkimuksessamme valtaosa työntekijöistämme kertoi suosittelevansa meitä työnantajana. Meillä on pitkiä työsuhteita ja osa työntekijöistä on työskennellyt yrityksessä sen perustamisesta asti. Työntekijät kertovat, että RKM luottaa työntekijöihinsä, mikä motivoi omassa työssä.

Mahdollisuus vaikuttaa, kasvaa ja kehittyä

Meillä pääset kehittymään rautaiseksi ammattilaiseksi tai syventää jo olemassa olevaa osaamistasi. Saat ympärillesi suuren joukon osaavia rakentamisen asiantuntijoita. Työhösi kuuluu kattava perehdytys, osaavien kollegojen tuki ja takuuvarman mahdollisuuden vaikuttaa omaan uraan ja asiantuntijuuteen. Taitojen kehittyminen vaikuttaa positiivisesti myös palkkakehitykseen.

Mitä tarjoamme sinulle

Työsuhde-etuihimme kuuluu puhelimet ja mahdollisuus autoetuun. Työntekijöillä on käytössään laaja työterveyshuolto ja hyvästä työstä palkitaan säännöllisesti. Työnteosta maksetaan myös kilpailukykyistä palkkaa, osaamistason mukaisesti. Työkykyä ylläpidetään muun muassa yhteisillä tapaamisilla tasaisin väliajoin. Myös työajan ulkopuoliseen hyvinvointiin kannustetaan virikeseteleillä.

Kulttuuri- ja urheiluetu

Hierontaetu

Autoetumahdollisuus

Mahdollisuus vaikuttaa omaan uraan

Laaja työterveyshuolto

Matkapuhelinetu

Koulutus- ja jatko-opiskelumahdollisuudet

Työsuhdepyörä

Heräsikö kysyttävää?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kurkkaa avoimet työpaikat