Palvelut yksityisasiakkaille

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiantuntemuksemme

on ollut hyötykäytössä usein myös silloin, kun omistusasunnossa tai omakotitalossa on sattunut vesivahinko tai asukkaat osoittavat sisäilmaongelmista johtuvia oireita. Hoitamamme vahingot voivat olla esimerkiksi kosteusvaurioita, palopuhdistuksia, homepuhdistuksia ja muita vastaavia töitä, jotka edellyttävät erityistä ammattitaitoa.

palsta-1

Alan ammattilaiset osaavat tonttinsa

Riippumatta siitä, toteutetaanko kiinteistöllenne kuntokartoitusta, tarkempaa tutkimusta, erikoispuhdistusta tai saneeraustöitä, voitte olla varmoja kaikkien osa-alueiden tulevan toteutetuksi parhaalla mahdollisella osaamisellamme. Alan ammattilaisina työt tehdään huolellisesti varmistaaksemme, että kotinne tai omistuskohteenne voidaan palauttaa turvalliseen ja asuttavaan kuntoon, mikäli suinkin mahdollista.

Tiivistä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa

Toimimme vakuutusyhtiöiden kanssa tiiviissä yhteistyössä varmistaaksemme, että saatte vahingon sattuessa palvelua mahdollisimman sujuvasti. Voit tutustua laatimaamme muistilistaan tarkistaaksesi, kuinka erilaisissa vahinkotapauksissa tulee toimia. Sivun ylälaidassa olevasta Vahingon sattuessa osiossa saatte lisätietoa.