Palvelut rakennusliikkeille

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rakennusprojekteissa

ja -työmailla mahdollisia ongelmatilanteita voi tulla eteen jo rakennusvaiheessa tai saneeraustyömaalla tarvitsee teettää kuntotutkimuksia ennen töiden aloittamista. Rakenteiden kunnon mittauttaminen ja seuranta ovat hyviä toimintamalleja, joiden kautta varmistetaan laadukas ja kiinteistön loppukäyttäjille turvallinen lopputulos, sekä uusiorakennuksissa, että saneerauskohteissa.

palsta-1

Kuntokartoitukset ja -tutkimukset osoittavat mahdolliset korjauskohteet

Osaavan ammattilaisen toteuttamana kiinteistön kuntokartoitukset ja -tutkimukset antavat kattavaa lisätietoa korjauskohteista. Hyvin suunniteltuna korjaustyöt voidaan toteuttaa tehokkaasti ja kerralla oikein. Toimimme tiiviissä yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa sekä uudis-, että saneerauskohteissa, varmistaen koko tutkimus- ja rakennusprosessin aikana vaurioiden ja ongelmakohtien selvityksen riittävän laajuuden.

Luota sisäilma- ja kosteusongelmien erikoisasiantuntijaan

Kokeneina sisäilma- ja kosteusongelmien asiantuntijoina tunnemme tyypillisimmät ongelmakohdat ja mahdolliset vaaran paikat, joiden välttäminen ehkäisee mahdollisia ongelmia jo ennalta. Kattavien selvitysten kautta saneerauskohteet saadaan myös korjattua kokonaisuudessaan. Ulkopuolisena toimijana voitte olla myös varmoja siitä, että tehdyt tutkimukset ja selvitykset toteutetaan varmuudella puolueettomasti.

Ota meihin yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!