RKM Group työnantajana

Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

RKM Group on kiinteistöjen asiantuntija ja korjausrakentamisen vahva ammattilainen

Pia Penttilä on RKM Group Oy:n hallintojohtaja. Pialle on tärkeää, että työntekijät viihtyvät työssään ja perheyrityksen arvot säilyvät kasvun jatkuessa.

”Olemme työpaikkana vakavarainen ja haluamme olla turvallinen työnantaja. Teemme laajaa yhteistyötä mm. vakuutusyhtiöiden kanssa ja rakennusalan suhdannevaihtelut eivät vaikuta toimintaamme niin voimakkaasti. Vahinkoja sattuu vuodenajasta ja suhdanteista riippumatta, joten töitä meillä on riittänyt.”

RKM:llä työntekijät viihtyvät työsuhteissaan pitkiä aikoja ja hyvistä työntekijöistä halutaan pitää kiinni. Työyhteisö on positiivinen ja työntekijöitä koulutetaan vahinkosaneerauksen eri osaamisalueisiin. Työtehtäviä on mahdollista muuttaa yrityksen sisällä omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

”Meille voi tulla töihin esimerkiksi rakennusalan muista tehtävistä, sillä tekniset taidot saneeraukseen voidaan opettaa. Reipas asiakaspalveluasenne ja hyvät kädentaidot auttavat alkuun tehtävässä.”

RKM Groupilla työskentelee alan parhaita osaajia

Seppo ja Pasi ovat pitkänlinjan timpureita, molemmat ovat työskennelleet jo vuosia RKM:n palveluksessa.

”Parasta tässä työssä on vaihtelevuus ja työn haasteet. Kun löydät ratkaisut haastavassa vahinkokohteessa, se palkitsee. Tämä työ sopiikin hyvin henkilöille, jotka haluavat vaihtelua työpäiviin.”

Vaikka kohteet vaihtelevat pienistä korjauksista isompiin saneerauksiin, työajat ovat säännölliset ja omaa elämää on helppo suunnitella työajan ulkopuolella. Halutessaan saa tehdä myös vahinkopäivystystä. Työ vaatii hyvää ongelmanratkaisukykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä työ tapahtuu ihmisten kodeissa.

Työssä voi aina kysyä neuvoa ja tärkeää onkin, että pieniäkään ongelmia ei lakaista maton alle, sillä vahinkosaneeraustyössä pätee vanha sanonta: minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.

”Säntillinen raportointi tukee laadukasta työtä. Meillä on modernit järjestelmät työn kirjauksia varten ja lippulappusia ei tarvitse lähetellä edestakaisin. Tarvittavat tietotekniset taidot on hyvä olla, mutta raportoinnin oppii varmasti.”

RKM Groupin työntekijät tunnetaankin rautaisesta ammattitaidosta ja laadukkaasta työnjäljestä.

Työnantaja tukee, huolehtii ja palkitsee

RKM Groupilla on hyvät henkilöstötyytyväisyystulokset ja työntekijöihin satsataan. Pia kertoo, että RKM:llä on pitkiä työsuhteita ja osa työntekijöistä on työskennellyt RKM:llä yrityksen perustamisesta asti.

Työntekijät kertovat, että RKM luottaa työntekijöihinsä, mikä motivoi työssä. Vahinkosaneeraus on erilaista kuin isoilla työmailla ja työssä on helppo viihtyä. Vaikka työ on itsenäistä, välillä töitä on mukava tehdä yhdessä.

”Työnantaja kohtelee työntekijöitä reilusti ja oikeudenmukaisesti. RKM on huolehtinut asioistani kyllä pirun hyvin. Kun oman työnsä hoitaa hyvin niin työnantaja kyllä joustaa omasta puolestaan.”

RKM:n vastaremontoiduissa Espoon toimipisteen tiloissa on miellyttävää työskennellä ja yrityksen johto on lähellä työntekijöitään. Näin myös palautteet ja ideat tulevat kuulluiksi ja päätöksiä tehdään joustavasti. Toimistossa voi hoitaa mm. raportoinnit ja hallissa on esimerkiksi hyvä sirkkelöidä levyt valmiiksi.

Työntekijöillä on käytössään laaja työterveyshuolto ja hyvästä työstä palkitaan säännöllisesti. Työnteosta maksetaan myös kilpailukykyistä palkkaa, osaamistason mukaisesti. Taitojen kehittyminen vaikuttaa positiivisesti myös palkkakehitykseen. Työkykyä ylläpidetään mm. yhteisillä tapaamisilla tasaisin väliajoin ja työajan ulkopuoliseen hyvinvointiin kannustetaan virikeseteleillä. Myös Rukalla olevaa mökkiä tarjotaan käyttöön työntekijöille.

Etsimme uusia kykyjä

RKM Groupin kasvaessa uusia osaajia tarvitaan lisää. RKM:n Dream teamissä voi työskennellä joko kokenut vahinkosaneeraaja, -kartoittaja tai vahinkosaneerauksen tehtävistä kiinnostunut tuleva ammattilainen.

Lue avoinna olevista tehtävistämme lisää alta. Tehtäviimme on helppo hakea ja vastaamme kaikkiin hakemuksiin henkilökohtaisesti. Voit jättää työhakemuksen osoitteeseen rekry@rkmgroup.fi.

palsta-1