Tietosuojaseloste -Puheluiden nauhoitus

kuva
Yhteydenotto
X Sulje

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Puheluiden nauhoitusjärjestelmän järjestelmäseloste 1.5.2018

Tilaamalla puheluiden tallennuspalvelun tilaaja hyväksyy järjestelmäselosteen ja tietosuojakäytännöt. Ikaalisten-Parkanon Puhelin varaa itselleen oikeuden päivittää järjestelmäselostetta. Järjestelmäselosteen voimaantulo päivämäärä näkyy otsikossa.

Järjestelmästä vastaava

Kimmo Siironmaa
kimmo.siironmaa@ipp.fi
(03) 450 5548
Kauppakatu 1
39500 IKAALINEN

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Tommi Kivimäki
tommi.kivimaki@ipp.fi
(03) 450 5527
Kauppakatu 1
39500 IKAALINEN

Tietolähteet ja tallennettavat tiedot

Puheluiden tallennusjärjestelmä tallentaa automaattisesti palvelun tilanneen tilaajan kaikki järjestelmään liitetyt puhelut, sekä A- ja B-tilaajien puhelinnumerot puhelulogiin.

Puheluiden tallennusjärjestelmän toiminnan ja suojauksen periaatteet

Järjestelmään kirjaudutaan, henkilökohtaisilla palvelun tilauksen yhteydessä saaduilla tunnuksilla, julkisen Internetin kautta SSL-suojattua tunnelia pitkin (tulossa). Tallennetut puhelut salataan ja säilytetään salattuna (tulossa), puheluiden tallennuskäyttöön dedikoidussa suljetussa pilvipalvelussa. Palveluun kirjauduttaessa, tallennettujen puheluiden salaus avataan automaattisesti käyttäjätunnusta ja salasanaa vastaan. Salauksen purun jälkeen tilaaja voi kuunnella tai siirtää tallennetun puhelun omalle tietokoneelle SSL-suojatun (tulossa) tunnelin kautta. Tallennetut puhelut säilyvät järjestelmässä 3 kuukautta. Puheluiden tallennusjärjestelmän suljettupilvi, sijaitsee Ikaalisten-Parkanon Puhelimen Viestintäviraston luokittelemissa ja 24/7 valvotuissa laitetiloissa. Puheluiden tallennusjärjestelmään tallentuu tieto, kuka on kirjautunut järjestelmään, sekä siirtänyt tai kuunnellut puhelutallenteita.

Tietojen luovutus ja siirto

Järjestelmä on oma suljettu ympäristönsä, josta ei siirretä automaattisesti tietoja muihin järjestelmiin. Tietoja ei luovuteta kuin palvelun tilanneelle, muutoin kuin tuomioistuimen tai poliisi viranomaisen määräyksestä. Tietoja ei siirretä eikä luovuteta Ikaalisten-Parkanon Puhelimen toimesta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.